Murer til Erhverv

Vil du gerne i kontakt med en murer nær København, der udfører murerarbejde til erhverv? Så er du landet det helt rigtige sted.

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Murerarbejde til erhverv og private

  Hos dit lokale murerfirma Peter Luca Thomsen henvender vi os både til private og til erhvervsdrivende. Vi sender gerne en erfaren murer hen til dig, hvis du gerne vil have en pris på et større flisearbejde, renovering af badeværelse eller noget helt tredje.

  Der er ikke den udfordring inden for murerfaget, som vi ikke gerne tager op – og med 22 års erfaring inden for murerbranchen har vi prøvet kræfter med lidt af hvert.

  Få hjælp fra en erfaren murermester

  Murer til erhverv - vi er til at regne med

  Hos os er en aftale en aftale. Det gælder, hvad enten vi har lavet en aftale i forhold til en tidsfrist eller et budget.

  Når du samarbejder med os, bliver du altid tildelt en fast kontaktperson. Det letter vores samarbejde, og det gør det nemmere for både dig og os.

  Vi udviser stor fleksibilitet, så du kan komme i mål med dine byggeprojekter, og vi ved, hvad der er vigtigt for dig, når du henvender dig til os som erhvervskunde.

  Få mere viden om vores ydelser

  Vil du gerne have en pris på et større flisearbejde? Eller et godt tilbud på professionel murerhjælp til skalmuring?

  Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller vores priser. Giv os et kald på telefon 27 44 07 96, eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, så du kan komme videre med dine projekter.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

   Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
   Max upload: 20MB