Flisearbejde

Vi er specialister i at lægge fliser og klinker

Få et godt tilbud

  Gennemført flisearbejde af enhver slags

  Vi udfører flisearbejde af højeste kvalitet. Vi har bred erfaring med fliser og klinker på både gulve og vægge, ligesom vi også har været vidt omkring på både badeværelser og i køkkener. Uanset hvad dit næste fliseprojekt kræver, kan vi hjælpe dig.

  Flisearbejde kræver både omhu og præcision.

  Ved at vælge en murer med faglig viden og den rette teknik, er du sikker på at få et resultat, som du vil kunne nyde godt af i mange år.

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen går vi ikke på kompromis med kvalitet og vil derfor altid levere et stykke arbejde, som vi selv er stolte af, og som opfylder alle dine ønsker og behov.

  Få inspiration og rådgivning

  Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal have lagt fliser eller klinker. Materialevalget er selvsagt en af de vigtigste, da det vil have indflydelse på både udseende og holdbarhed. Skal fliserne for eksempel lægges på et gulv med meget færdsel, er det vigtigt at fliserne er så holdbare og slidstærke som muligt. Ligesådan er det ikke alle typer af fliser og klinker, der egner sig til gulvvarme.

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen arbejder vi med alt fra fliser af sten og beton til keramiske fliser af ler, samt fliser i natursten, som for eksempel marmor eller skifer. Uanset dine ønsker og behov, kan vi hjælpe dig med opgaven. Du er altid velkommen til at trække på vores erfaring, hvis du vil have et par gode råd eller har brug for inspiration.

  Et væld af fordele

  Gulve og vægge af klinker eller fliser, bringer mange fordele med sig. En af de største fordele er utroligt lang holdbarhed. Fliser og klinker, der er lagt ordentligt, holder i mange år og er faktisk tæt på umulige at slide ned, med den rette vedligeholdelse. Ofte oplever vi at udskiftning af et flise- eller klinkegulv er baseret udelukkende på et ønske om skift i udseende og udtryk.

  En anden stor fordel er de utallige muligheder for at lade din personlige stil komme til udtryk. Fliser og klinker kommer i bred vifte af farver, udseende, typer, mønstre osv. Du vil derfor have mulighed for at få et skræddersyet resultat, der passer præcis til dig og dine omgivelser.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.