Flisearbejde

Har du brug for flisearbejde i hjemmet eller på arbejdspladsen? 

Hos Murermester Peter Luca er vi eksperter i alle former for flisearbejde.

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Gennemført flisearbejde af enhver slags

  Vi udfører flisearbejde af højeste kvalitet. Vi har bred erfaring med fliser og klinker på både gulve og vægge, ligesom vi også har været vidt omkring på både badeværelser og i køkkener. Ligeledes har vi kendskab og erfaring med kombinationen af flisearbejde og microcement. Uanset hvad dit næste fliseprojekt kræver, kan vi hjælpe dig.

  Flisearbejde kræver både omhu og præcision.

  Ved at vælge en murer med faglig viden og den rette teknik, er du sikker på at få et resultat, som du vil kunne nyde godt af i mange år.

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen går vi ikke på kompromis med kvalitet og vil derfor altid levere et stykke arbejde, som vi selv er stolte af, og som opfylder alle dine ønsker og behov.

  Få inspiration og rådgivning

  Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal have lagt fliser eller klinker. Materialevalget er selvsagt en af de vigtigste, da det vil have indflydelse på både udseende og holdbarhed. Skal fliserne for eksempel lægges på et gulv med meget færdsel, er det vigtigt at fliserne er så holdbare og slidstærke som muligt. Ligesådan er det ikke alle typer af fliser og klinker, der egner sig til gulvvarme.

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen arbejder vi med alt fra fliser af sten og beton til keramiske fliser af ler, samt fliser i natursten, som for eksempel marmor eller skifer. Uanset dine ønsker og behov, kan vi hjælpe dig med opgaven. Du er altid velkommen til at trække på vores erfaring, hvis du vil have et par gode råd eller har brug for inspiration.

  Et væld af fordele

  Gulve og vægge af klinker eller fliser, bringer mange fordele med sig. En af de største fordele er utroligt lang holdbarhed. Fliser og klinker, der er lagt ordentligt, holder i mange år og er faktisk tæt på umulige at slide ned, med den rette vedligeholdelse. Ofte oplever vi at udskiftning af et flise- eller klinkegulv er baseret udelukkende på et ønske om skift i udseende og udtryk.

  En anden stor fordel er de utallige muligheder for at lade din personlige stil komme til udtryk. Fliser og klinker kommer i bred vifte af farver, udseende, typer, mønstre osv. Du vil derfor have mulighed for at få et skræddersyet resultat, der passer præcis til dig og dine omgivelser.

  Flisearbejde i dit hjem

  Som professionelt og erfarent murerfirma, har vi gennem tiden arbejdet med alle former for flisearbejde, og opgaver med klinker. Et område vi hos Murermester Peter Luca ofte ser et behov for hjælp til, er indendørs flisearbejde. Især i vådrum, som dit badeværelse eller bryggers, kan det være en god ide, at søge professionelt assistance med.

  Dette skyldes flere aspekter og elementer. For det første er det vigtigt at fliser og klinker til bad og andre vådrum implementeres korrekt. Da der i disse rum ses meget fugt og andre væsker, er det vigtigt at gulve og vægge laves i et materiale der kan klare denne type klima. Det går ikke, at fugt fra dit bad kan trænge ind i materialerne bag dine fliser eller klinker, og på denne måde skabe råd.

  Et andet punkt hvor vi kan hjælpe, er ved udvalg af de materialer du ønsker bliver anvendt. Da der findes et utal af forskellige fliser og klinker, både i udseende, holdbarhed og funktionalitet, kan det nogle gange være lidt forvirrende at vælge de rette. Det kan for eksempel være at du har fundet nogle flotte fliser og klinker til bad, hvorefter du finder ud af, at de ikke reagerer positivt på et højt fugtniveau.

  Vi står derfor altid klar til at udføre flisearbejdet, eller som sparringspartner eller rådgiver hvis du har nogle spørgsmål eller overvejelser.

  Flisemurer til udendørs behov

  Hvis du har et behov eller ønske om udendørs flisearbejde, hjælper vi også hellere end gerne. Hvad end du har behov for en flisemurer til boligen, arbejdet eller boligforeningen, kan du kontakte os. Vis står klar til at varetage din opgave. Uanset størrelsen eller kompleksiteten. Det kunne være, at du stod i en situation hvor du skal bruge en murermester til fliser og klinker til terrassen.

  Når det kommer til udendørs flisearbejde, ser vi det som vores pligt at skabe den bedste udnyttelse af dine udendørsarealer. Udendørs flisearbejde kan nemlig skabe en enorm forskel. Du kan øge brugsarealet i haven eller gården, eller skabe mulighed for et terrasseområde i skyggen af dine træer. Bare det, at der bliver skabt en fast eller solid grund at befærde sig på, kan øge værdien og glæden ved underarealet.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.