Microcement

Vi udfører arbejde med microcement

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Murerarbejde med microcement

  Vil du gerne have lavet et råt og moderne betongulv i din entré? Eller drømmer du om at få spartlet dine badeværelsesvægge op med microcement, så rummet får et helt nyt og tidssvarende udtryk?

  Hos murermester Peter Luca Thomsen udfører vi alle former for murerarbejde med microcement. Det gælder, hvad enten du gerne vil have lavet nye gulve eller beklædt dine vægge eller andre overflader med den populære cementform.

  Vores kunder består af både private og erhvervsdrivende, og vi sender gerne en dygtig murer hen til dig, hvis du bor i København, Brøndby eller en anden by i nærheden.

  Hvad er microcement?

  Microcement går også under navnet microtopping. Det er et tyndt lag af cement, som du kan påføre alverdens former for overflader.

  Microcement er især populært at anvende som gulvbelægning, og det giver et moderne udtryk, der minder om de populære New Yorker-gulve. Det kan også bruges til andre overflader som eksempelvis vægge, hvor man kan opnå et moderne og minimalistisk udtryk.

  Microcement - hvad har det af fordele?

  Skal vi hjælpe dig med murerarbejde?

  En tilbygning stiller store krav til faglig viden om alt fra fundamenter, vandafledning og kloakforhold til korrekt lysindfald, elektricitet og lignende. Samtidig er der ofte behov for at have en række forskellige faggrupper ind over projektet – ofte med koordinering som en hovedentreprise.

  Vores mange år i branchen har, udover den nødvendige erfaring, givet os et stort netværk af dygtige håndværkere fra alle faggrupper. Vi tilbyder derfor at varetage hovedentreprisen på din tilbygning, hvilket betyder at vi tager os af alt fra kommunikation til koordinering af elektrikere, vvs’ere, malere osv.

  Med os på holdet kan du derfor blot læne dig tilbage og afvente det færdige resultat.

  Microcement til badeværelse

  Er dit badeværelse begyndt at være påvirket af tidens tegn? Eller kunne dit vådrum godt trænge til en kærlig hånd og en god omgang flisearbejde? Så er du kommet til det rette firma. Hos Murermester Peter Luca kan vi nemlig løse alle dine behov og ønsker for dit badeværelse med microcement.
  Undgå omfattende VVS-Arbejde i dit badeværelse gennem brug af microcement. Denne type cement pålægges direkte ovenpå det eksisterende materiale, så du ikke behøver bryde dit gulv eller væg op. Microcement kan anvendes på de fleste typer overflader, og giver en glat, ensartet og uniformt udseende. Ligeledes er overfladen skridsikker, hvilket er en fordel i rum og lokaler hvor der vil være chancer for at der vil være vådt på gulvet.

  Microcement er utroligt nemt at rengøre, og skaber et unikt og anderledes look, der kan være svært at opnå med andre materialer. Det endelige udseende på bart microcement bærer stærkt præg af et rustik, neo-nordisk modernisme, hvilket kan være et yderst lukrativt udseende for mange danskere. Slip for fuger og revner ved at lade os påføre microcement i dit badeværelse.

  Lad os stå for arbejdet

  Ved at lade os stå for på førelsen af microcement til dit badeværelse, kan du være sikker på, at dette vil blive gjort korrekt.
  Microcement er nemlig ikke godkendt til vådrum, medmindre der først etableres en godkendt opbygning på den eksisterende flade. Dette kan ske i form af vådrumsmembraner eller fliser. Vi anbefaler derfor at du får udført arbejde med microcement i dit badeværelse af en professionel.

  Med vores hjælp, er du sikker på at microcementen pålægges på den godkendte vis, og at du vil blive præsenteret for et resultat der vil glæde og gavne. Og dertil kommer en række af forskellige fordele. Microcement har en tilpas hård og holdbar struktur, der gør det ideelt til områder hvor fugt, snavs og skidt normalt opleves.

  Microcement til badeværelse er derfor en god ide, da materialet er vandafvisende. Ligeledes er microcement fleksibelt, og det kan derfor formes og bearbejdes til den ønskede form.

  Microcement giver moderne muligheder

  Endnu en fordel ved at benytte microcement til badeværelse er, at tiden det tager at renovere et areal med microcement er relativt kort. Alt afhængegigt af omfanget af området du ønsker belagt, kan det tage helt ned til fem dage.
  Du vil derfor på relativt kort til have dit badeværelses funktionalitet tilbage igen.
  Du sparer på denne måde penge på arbejdstimer ved at bruge microcement til dit badeværelse.
  Microcement er også et utroligt holdbart materiale, og er ligeledes nemt at vedligeholde.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.