Microcement

Vi udfører arbejde med microcement

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Murerarbejde med microcement

  Vil du gerne have lavet et råt og moderne betongulv i din entré? Eller drømmer du om at få spartlet dine badeværelsesvægge op med microcement, så rummet får et helt nyt og tidssvarende udtryk?

  Hos murermester Peter Luca Thomsen udfører vi alle former for murerarbejde med microcement. Det gælder, hvad enten du gerne vil have lavet nye gulve eller beklædt dine vægge eller andre overflader med den populære cementform.

  Vores kunder består af både private og erhvervsdrivende, og vi sender gerne en dygtig murer hen til dig, hvis du bor i København, Brøndby eller en anden by i nærheden.

  Hvad er microcement?

  Microcement går også under navnet microtopping. Det er et tyndt lag af cement, som du kan påføre alverdens former for overflader.

  Microcement er især populært at anvende som gulvbelægning, og det giver et moderne udtryk, der minder om de populære New Yorker-gulve. Det kan også bruges til andre overflader som eksempelvis vægge, hvor man kan opnå et moderne og minimalistisk udtryk.

  Microcement - hvad har det af fordele?

  Skal vi hjælpe dig med murerarbejde?

  En tilbygning stiller store krav til faglig viden om alt fra fundamenter, vandafledning og kloakforhold til korrekt lysindfald, elektricitet og lignende. Samtidig er der ofte behov for at have en række forskellige faggrupper ind over projektet – ofte med koordinering som en hovedentreprise.

  Vores mange år i branchen har, udover den nødvendige erfaring, givet os et stort netværk af dygtige håndværkere fra alle faggrupper. Vi tilbyder derfor at varetage hovedentreprisen på din tilbygning, hvilket betyder at vi tager os af alt fra kommunikation til koordinering af elektrikere, vvs’ere, malere osv.

  Med os på holdet kan du derfor blot læne dig tilbage og afvente det færdige resultat.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.