Microcement

Vi udfører arbejde med microcement

Murerarbejde med microcement

Vil du gerne have lavet et råt og moderne betongulv i din entré? Eller drømmer du om at få spartlet dine badeværelsesvægge op med microcement, så rummet får et helt nyt og tidssvarende udtryk?

Hos murermester Peter Luca Thomsen udfører vi alle former for murerarbejde med microcement. Det gælder, hvad enten du gerne vil have lavet nye gulve eller beklædt dine vægge eller andre overflader med det populære microcement.

Vores kunder består af både private og erhvervsdrivende, og vi sender gerne en dygtig murer hen til dig, hvis du bor i København, Brøndby eller en anden by i nærheden. 

Hvad er microcement?

Microcement går også under navnet microtopping. Det er et tyndt lag af cement, som du kan påføre alverdens former for overflader.

Microcement er især populært at anvende som gulvbelægning, og det giver et moderne udtryk, der minder om de populære New Yorker-gulve. Microcement kan også bruges til andre overflader som eksempelvis vægge, hvor man kan opnå et moderne og minimalistisk udtryk.

Microcement – hvad har det af fordele? 

 • Det giver et råt og moderne udtryk.
 • Det giver en solid og hårdfør overflade.
 • Det er vandafvisende, og det er nemt at holde rent.
 • Det egner sig særligt godt på badeværelser, hvor det jævnligt kommer i kontakt med både vand og fugt. 

Skal vi hjælpe dig med murerarbejde?

Vi er vant til at arbejde med microcement, og vi giver dig gerne et tilbud på det murerarbejde, du skal have udført.

Ring til os på telefon  27 44 07 96, eller skriv til os ved at anvende vores kontaktformular. Så får du et hurtigt svar fra os, når vi har modtaget din henvendelse.

Din garanti for veludført murerarbejde

Hos Murermester Peter Luca Thomsen går vi op i kvalitet. Vi bestræber os på at levere noget af det bedste murerarbejde på markedet, så du kan få et resultat, som du kan nyde godt af i mange år.

 • Dansk Byggeri

  Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

 • Byg Garanti

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

 • 22 års erfaring

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har brug for information eller rådgivning er du altid velkommen til at kontakte os. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger opgaven, ligesom vi altid giver et uforpligtende tilbud på ethvert projekt. Kontakt os allerede i dag på 27 44 07 96 eller gennem formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - Murermester Peter Luca Thomsen