Om os

Kvalitet, tryghed og garanti

Om Murermester Peter Luca Thomsen

Vi er et professionelt murerfirma, som vægter faglig stolthed og godt håndværk, højt. Vi sætter en ære i at tilbyde veludført arbejde og gennemtænkte løsninger.

Vi har mere end 22 års samlet erfaring i branchen, hvilket vil sige at vi efterhånden har løst et hav af forskellige opgaver. Vi kender derfor til alle branchens faldgruber og vi ved hvor der skal ydes en ekstra indsats for at opnå det perfekte resultat.

Vi ønsker altid det bedste for vores kunder. Derfor lægger vi altid vægt på at være nærværende og servicemindede, tilbyde udsøgt fleksibilitet og levere varen – hver gang. Vi ønsker at levere en løsning, som vi også selv ville benytte.

Vi samarbejder med Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket er din garanti for professionelt håndværk og lang holdbarhed på vores udførte arbejde.

Din garanti for veludført murerarbejde

Hos Murermester Peter Luca Thomsen går vi op i kvalitet. Vi bestræber os på at levere noget af det bedste murerarbejde på markedet, så du kan få et resultat, som du kan nyde godt af i mange år.

  • Dansk Byggeri

    Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  • Byg Garanti

    Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  • 22 års erfaring

    Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har brug for information eller rådgivning er du altid velkommen til at kontakte os. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger opgaven, ligesom vi altid giver et uforpligtende tilbud på ethvert projekt. Kontakt os allerede i dag på 27 44 07 96 eller gennem formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - Murermester Peter Luca Thomsen