Hovedentreprise på tilbygninger

Udvid boligen med en elegant og funktionel tilbygning

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Tilbygninger med professionelt overblik

  Er pladsen blevet for trang i hjemmet? Så kan en tilbygning være svaret. Når børnene er blevet teenagere eller når hobbyen er begyndt at fylde for meget, så er boligudvidelse ofte et godt alternativ til at flytte.

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen, har vi mere end 22 år i branchen og har derfor bred erfaring med at lave entreprise-projekter på tilbygninger, hvor funktionalitet og energioptimering er tænkt ind i løsningen.
  Vi skræddersyer en løsning til dig, designet til at imødekomme alle de ønsker og behov du måtte have. Vi vægter faglig stolthed højt og nyder at udfordre os selv med opgaver, der kræver nytænkning og innovation.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en fagligt stærk murer, med styr på sit håndværk.

  Vi opfører alle slags tilbygninger

  Udtrykket tilbygninger er et relativt bredt, og vagt, udtryk. Det bruges nemlig om mange forskellige typer opgaver, så det kan til tider være svært eller problematisk at finde ud af, om et firma tilbyder deres hjælp til præcis den type tilbygninger du har brug for.

  For at hjælp dig med at danne dig et overblik over, hvilke tilbygninger vi kan assistere med, har vi samlet nogle af de hyppigste opgave vi har arbejdet med.

  Boligudvidelser kan være mange forskellige typer for tilbygninger. Dog ser vi oftest, at der bag boligudvidelser er et behov for, at få konstrueret ny nys sektion til din bolig. Tilbygninger af denne art kan være et nyt badeværelse eller vådrum, en forlængelse af en stue eller et walk-in skab til dit soveværelse.
  Hertil tilbyder vi også renovering af rum du ønsker skal udvides. Dette kan være i form af flisearbejde i dit bad, re-design af spisestuen eller noget helt tredje.

  Dette er kun et par af de tilbygninger vi tilbyder hjælp med. Du har altid mulighed for, at kontakte os og fortælle præcis hvad du ønsker at få lavet.

  Carporte og garager:

  Vi tilbyder vores hjælp til konstruktion af din ny carport eller garage. Ligegyldigt om garagen skal være i forbindelse med din bolig, eller om du ønsker at carporten skal opsættes et andet sted på din grund. Hertil ordner vi både vægge og gulve.
  Vi tilbyder endda at at lave dine gulve og vægge med microcement, så du kan skabe et unikt og rustikt look, mens du får vandsikre overflader, så rengøreingen bliver nem.

  Vi ser ofte et ønske om at vores færdige udestuer skal opføres i forlængelse af dit hus, og gerne på en side hvor der enten er morgen- eller aftensol.
  Dog hjælper vi også gerne med overdækkede terrasser eller gazeboer. Fortæl os hvad dit ønske er, så kan vi hurtigt få startet processen med at skabe en udestue du kan nyde hele sommeren.

  Som tidligere nævnt, er disse kun nogle af de tilbygninger vi har hjulpet med at skabe. Er dit ønske ikke blandt disse, skal du derfor ikke tøve.
  Vi står altid klar til at tage en samtale om hvordan dine behov bedst opfyldes, og du har altid mulighed for at få ekspert rådgivning hos os.

  Hovedentreprenør på tilbygninger

  Når du skal foretage en større tilbygning eller udbygning, kan der være meget at holde styr på. Der er mange forskellige faggrupper der skal koordineres med og der er ofte store krav til faglig viden. Det kan handle om alt fra fundamenter, vandafledning og kloakforhold til korrekt lysindfald, elektricitet og lignende. 

  Hvis du står over for et større tilbygnings eller udbygningsprojekt, kan du hyre os ind som hovedentreprenør, til at lede dit byggeprojekt. Som byggerådgiver på hovedentreprise står vi for at rådgive dig og koordinere med de forskellige faggrupper. På den måde bliver vi din hovedkontakt under byggeprocessen, så du slipper for selv at skulle koordinere mandskab, tidsplaner og indkøb af materialer. Som hovedentreprenør på dit tilbygningsprojekt kan vi bl.a. hjælpe dig med:
   
  • Projektering
  • Planlægning
  • Koordinering
  • Godkendelser 
  • Kontrol af tidsramme og økonomi
   
  Vores 22 år i branchen har givet os stor erfaring, hvorfor vi også er i stand til at styre større tilbygningsprojekter. Vi afleverer altid et færdigt produkt, som vi selv kan stå inde for, også med ansvar som hovedentreprenør.  

  Hvad er en hovedentreprise?

  Hovedentreprenøren styrer byggeprocessen fra start til slut: hovedentreprenøren udarbejder tidsplan, leder underentreprenører og håndterer jura, økonomi og problemer, såfremt der skulle opstå nogen. Som bygherre er hovedentreprenøren din rådgiver og sørger for godkendelser og udarbejder projekt- og udbudsmaterialer. 
   
  Hovedentreprenøren udarbejder og indgår kontrakter med de involverede underentreprenører og styrer tidsplan, økonomi og byggeledelse. Dertil er det hovedentreprenøren der i sidste ende sørger for, at byggeriet er færdigt inden for de projekterede tidsrammer og at slutproduktet er af en tilfredsstillende kvalitet.
   
  En af fordelene ved en hovedentreprise er, at du ved at overlade styringen af byggeprojektet til entreprenøren, blot skal koncentrere dig om byggeriet.
   
  Hvorvidt du bør indgå i samarbejde med en hovedentreprenør, afhænger i stor grad af projektets omfang. Jo større projekt, jo mere sandsynligt er det, at det kræver involvering af flere faggrupper. Hvis dette er tilfældet, kan det være en lettelse at indgå i en hovedentreprise. 

  En byggerådgiver giver dig tryghed gennem projektet

  Som hovedentreprenør på din tilbygningsopgave hjælper vi dig med alt og står for koordineringen, således at vi er din eneste kontaktperson under hele forløbet. Vi sørger for god dialog og jævnlige opdateringer, så du føler dig tryg hele projektet igennem. Vi tror på, at de bedste resultater skabes i tæt samarbejde. Du kan derfor altid regne med at vi tager højde for dine ønsker.
   
  Med vores store erfaring og gode netværk i branchen, kan vi stå for tilbygningsentrepriser i alle størrelsesordner, og udfører hovedentrepriser for både private og virksomheder. 
   
  Det kan være en krævende og omfattende proces at få lavet en tilbygning, især hvis du ikke har prøvet det før. Hvis du står over for et større tilbygningsprojekt, kan du derfor med fordel overveje at gøre brug af Murermester Peter Luca Thomsen som byggerådgiver og lade os stå for den daglige byggestyring. Spar tid og energi og lad os stå for koordineringen. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne for at hyre os ind som hovedentreprenør. 

  Din tilfredshed er vores første prioritet

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen, elsker vi glade kunder. Din tilfredshed er nemlig vores første prioritet, og derfor yder vi altid en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker og behov i forbindelse med en ombygning af hus.

  Inden vi påbegynder ethvert projekt, starter vi altid med en indledende dialog. Gennem et tæt samarbejde kan vi konstruktivt få afdækket alle dine ønsker og behov til din, så du som kunde kommer bedst fra start med dine tilbygninger til parcelhuse.

  Under hele tilbygningsprojektet yder vi professionel rådgivning samt vejledning, og holder dig hele tiden opdateret med projektet forløb. Vi ved at gennem god kommunikation, skaber vi et godt samarbejde og de mest optimale løsninger. Hos Murermester Peter Luca Thomsen vægter vi tryghed og tillid højt. Du som kunde er derfor forvente at dine tilbygninger til huse bliver færdiggjort til den aftalte tid og uden en uventede overraskelse på fakturaen.

  Hvad koster en tilbygning?

  Prisen for tilbygninger varierer naturligvis i forhold til opgaven omfang. Uanset om du har brug for en erfaren murermester til at udfører tilbygninger til gamle huse eller en mere omfattende total renovering, så afhænger prisen for tilbygning til huse i høj grad, af opgavens størrelsen samt valget af materialer, som skal bruges til. Det kan derfor være svært at komme med en konkret pris for opgaven.

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen indleder vi altid vores byggeprojekter med en besigtigelse af din bolig samt en solid dialog om tilbygningen og opgavens omfang. På denne måde sikrer vi os, at vi får afdækket alle dine ønsker og behov. Derefter udarbejder vi en uforpligtende tilbud, til en konkurrencedygtig pris, så du fra start ved hvor meget dine tilbygninger og murerprojekter kommer til at koste.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

   Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
   Max upload: 20MB