Murer til tilbygninger

Udvid boligen med en elegant og funktionel tilbygning

Få et godt tilbud

  Tilbygninger til dine behov

  Er pladsen blevet for trang i hjemmet? Så kan en tilbygning være svaret. Når børnene er blevet teenagere eller når hobbyen er begyndt at fylde for meget, så er boligudvidelse ofte et godt alternativ til at flytte.

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen, har vi mere end 22 år i branchen og har derfor bred erfaring med at lave flotte tilbygninger, hvor funktionalitet og energioptimering er tænkt ind i løsningen. Vi skræddersyer en løsning til dig, designet til at imødekomme alle de ønsker og behov du måtte have. Vi vægter faglig stolthed højt og nyder at udfordre os selv med opgaver, der kræver nytænkning og innovation.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en fagligt stærk murer, med styr på sit håndværk.

  Vi opfører alle slags tilbygninger

  En tilbygning kan være mange ting. Vi har i årenes løb løst mange opgaver med forskellige typer af tilbygninger. Nogle af de typiske tilbygninger vi opfører er:

  Skal du have lavet en anden type tilbygning, kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Vi indleder ethvert byggeprojekt med at lægge vejen forbi og besigtige din bolig.

  Vi sørger for at få afdækket alle dine ønsker til den nye tilbygning og tilbyder samtidig kompetent og professionel rådgivning.

  Lad os om at varetage hele entreprisen på projektet

  En tilbygning stiller store krav til faglig viden om alt fra fundamenter, vandafledning og kloakforhold til korrekt lysindfald, elektricitet og lignende. Samtidig er der ofte behov for at have en række forskellige faggrupper ind over projektet – ofte med koordinering som en hovedentreprise.

  Vores mange år i branchen har, udover den nødvendige erfaring, givet os et stort netværk af dygtige håndværkere fra alle faggrupper. Vi tilbyder derfor at varetage hovedentreprisen på din tilbygning, hvilket betyder at vi tager os af alt fra kommunikation til koordinering af elektrikere, vvs’ere, malere osv.

  Med os på holdet kan du derfor blot læne dig tilbage og afvente det færdige resultat.

  Din tilfredshed er vores første prioritet

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen, elsker vi glade kunder. Din tilfredshed er nemlig vores første prioritet, og derfor yder vi altid en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker og behov i forbindelse med en ombygning af hus.

  Inden vi påbegynder ethvert projekt, starter vi altid med en indledende dialog. Gennem et tæt samarbejde kan vi konstruktivt få afdækket alle dine ønsker og behov til din, så du som kunde kommer bedst fra start med dine tilbygninger til parcelhuse.

  Under hele tilbygningsprojektet yder vi professionel rådgivning samt vejledning, og holder dig hele tiden opdateret med projektet forløb. Vi ved at gennem god kommunikation, skaber vi et godt samarbejde og de mest optimale løsninger. Hos Murermester Peter Luca Thomsen vægter vi tryghed og tillid højt. Du som kunde er derfor forvente at dine tilbygninger til huse bliver færdiggjort til den aftalte tid og uden en uventede overraskelse på fakturaen.

  Hvad koster en tilbygning?

  Prisen for tilbygninger varierer naturligvis i forhold til opgaven omfang. Uanset om du har brug for en erfaren murermester til at udfører tilbygninger til gamle huse eller en mere omfattende total renovering, så afhænger prisen for tilbygning til huse i høj grad, af opgavens størrelsen samt valget af materialer, som skal bruges til. Det kan derfor være svært at komme med en konkret pris for opgaven.

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen indleder vi altid vores byggeprojekter med en besigtigelse af din bolig samt en solid dialog om tilbygningen og opgavens omfang. På denne måde sikrer vi os, at vi får afdækket alle dine ønsker og behov. Derefter udarbejder vi en uforpligtende tilbud, til en konkurrencedygtig pris, så du fra start ved hvor meget dine tilbygninger og murerprojekter kommer til at koste.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.