Badeværelser

Dygtig murer til det badeværelse du går og drømmer om

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Murer til nyt badeværelse
  - Vi klarer hele entreprisen

  Går du og drømmer om at få lavet et nyt og moderne badeværelse? Hos Murermester Peter Luca Thomsen er vi specialister i renovering og nybyg af badeværelser. Det er en af vores absolutte spidskompetencer og vi kan derfor tilbyde dig en løsning, som vi garanterer du bliver glad for.

  Vi har bygget mange badeværelser i årenes løb og ved hvordan man får stil og funktionalitet til at gå op i en højere enhed. Mangler du inspiration til, hvordan du får præcis det badeværelse du drømmer om, så tag fat i os. Vi har 22 års erfaring, og har leveret utallige badeværelser til hundredvis af glade kunder. Vi har kompetencer inden for alle typer af badeværelsesrenoveringer.


  Vi står klar til at vejlede og hjælpe dig med ideer og planlægningen af din renovering. Vi lytter til dine ønsker og behov og kombinerer det med vores viden og erfaring for at skabe et resultat, som lever op til dine forventninger.

  Vælg en fagmand du er tryg ved

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen gør vi altid meget ud af at have fokus på god dialog. Et byggeprojekt, som for eksempel et badeværelse, er i høj grad en tillidssag – det kan være en stor investering og man vil gerne have at alt er præcis som det skal være.

  Derfor indleder vi altid ethvert projekt med at få afdækket alle dine ønsker og behov. Vi lytter, rådgiver og giver et par gode råd med på vejen. Undervejs opdaterer vi dig altid løbende på projektets fremgang. Hos os får du heller ingen ærgerlige ekstraregninger. 

  Vi gør det nemt og sikkert at få det badeværelse, du ønsker. Vi arbejder hurtigt, professionelt og effektivt for at sikre, at dit badeværelse bliver færdigt til tiden og inden for budget.

  Vi garanterer også kvaliteten og holdbarheden selvfølgelig sidder spot on.

  Murermester til badeværelse

  Hvad koster det at renovere et badeværelse?​

  Vi er specialister i renovering af badeværelser og har mange års erfaring med denne type opgaver. Vi tilbyder alt fra små reparationer til større renoveringer. 

  Renovering af et badeværelse kan ofte være en større proces. Processen kan omfatte udskiftning af gamle rør, gulve, installation af nye armaturer og andre sanitetsartikler.

  Der kan også forekomme ekstra omkostninger ved udskiftning af elektrisk udstyr, såvel som køb af nyt inventar. Derfor er det svært, at give en konkret pris uden at have beset opgaven. Vi tilbyder dig altid et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelser.

  Vi vil altid være behjælpelige med at give dig råd og vejledning omkring mulighederne og priserne.
  Vi lytter til dine ønsker og behov for, at kombinerer det med vores viden og erfaring, så vi når frem til et resultat, som lever op til dine forventninger.

   

  Flot badeværelsesvæg lavet med mørke klinker

  Hvad koster et nyt badeværelse?

  Står du og skal bruge et nyt badeværelse i København?
  Vi har igennem mange år, leveret flotte og professionelle resultater for kunder, som har efterspurgt et nyt badeværelse i København.

  Prisen på et nyt badeværelse afhænger af mange forskellige faktorer, herunder størrelse, badeværelse gulv og design. Skal der laves et nyt badeværelse i ny- og tilbygninger, vil processen ofte være lettere, da vi selv står for rørføring, derfor skal man ikke finde løsninger til gamle rør. 

  Hver opgave har sin individuelle pris, som man på stående fod ikke gives et estimeret pris. Vi kan dog garantere, at hos os er dit nye badeværelse i gode hænder.

   Vi lytter til dine ønsker og kombinerer det med vores viden og erfaring for at skabe et badeværelse, som lever op til dine forventninger. Vi vil gerne levere et professionelt bygget badeværelse i København og omegn, til dig der ønsker kvalitetspræget resultater.

  Moderne badeværelser

  Ser dit badeværelse lidt træt ud og ønsker du et mere morderne look?
  Du kan igennem dit badeværelse udstråle stil og personlighed og det kan derfor være en god investering at renovere eller modernisere dit badeværelse.

  Er konstruktionen og indretningen efter dit ønske og du blot ønsker et mere personligt og morderne look? Så tilbyder vi et hav af muligheder, såsom microcement og fliser. Disse to kan selvfølgelig også kombineres alt efter ønsker.

  Microcement er et populært produkt hos os, da det er muligt at påføre på alle overflader, gulve og vægge. Hvis du f.eks. har et væghængt toilet, vil der være mulighed for, at lægge microcement rundt om, så der forekommer et morderne og ens look i hele rummet. Der er uendelige farver, som det kan blandes med, for at skabe dit ønske om et moderne badeværelse.

  Det egner sig særligt godt på badeværelser, hvor det jævnligt kommer i kontakt med både vand og fugt.

  Vi er eksperter i modernisering af badeværelser og vi står klar til at hjælpe dig med at få det badeværelse, som du drømmer om ved hjælp af fliser og microcement.

  Vi tilbyder et bredt udvalg af services og vi kan hjælpe dig med alt fra små reparationer og malerarbejde til større renoveringer og moderniseringer. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din renovering af badeværelset.

  Flot håndvask lavet i Mikrocement

  Lokal murermester til din opgave

  Fra vores hovedkontor i Brøndby, har vi arbejdet med de fleste typer boliger. Ligegyldigt om du har fået opført en ny tilbygning i dit hus i Hvidovre, og ønsker at få lavet nye, moderne badeværelser i dette, eller om du ønsker at få udført flisearbejde i din brusekabine i lejligheden på Østerbro, står vi klar til at hjælpe.

  Ligeledes hjælper vi heller end gerne, hvis du ønsker en komplet renovering af dit eksisterende badeværelse. Vi kan hjælpe med sparring og rådgivning, og med vores ekspertviden og erfaringer, er vi sikre på at kunne besvare alle dine spørgsmål.

  Ligegyldigt om det kunne være du ønskede at lære mere om den bedste microcement til et vådrum, eller hvordan drænet i gulvet bedst placeres, er vi altid glade for at kunne hjælpe.
  Læs mere om badeværelsesgulve her. 

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

   Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
   Max upload: 20MB