Badeværelser

Få lavet det badeværelse du går og drømmer om.

Få et godt tilbud

  Tidssvarende og moderne løsninger til badeværelser

  Går du og drømmer om at få lavet et nyt og moderne badeværelse? Hos Murermester Peter Luca Thomsen er vi specialister i renovering og nybyg af badeværelser. Det er en af vores absolutte spidskompetencer og vi kan derfor tilbyde dig en løsning, som vi garanterer du bliver glad for.

  Vi har bygget mange badeværelser i årenes løb og ved hvordan man får stil og funktionalitet til at gå op i en højere enhed. Mangler du inspiration til, hvordan du får præcis det badeværelse du drømmer om, så tag fat i os. Vi lever af at opfylde dine ønsker.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en fagligt stærk murer, med styr på sit håndværk.

  Vælg en fagmand du er tryg ved

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen gør vi altid meget ud af at have fokus på god dialog. Et byggeprojekt, som for eksempel et badeværelse, er i høj grad en tillidssag – det kan være en stor investering og man vil gerne have at alt er præcis som det skal være.

  Derfor indleder vi altid ethvert projekt med at få afdækket alle dine ønsker og behov. Vi lytter, rådgiver og giver et par gode råd med på vejen. Undervejs opdaterer vi dig altid løbende på projektets fremgang og vi er altid færdige til tiden. Hos os får du heller ingen ærgerlige ekstraregninger. Hos os er dit nye badeværelse i gode hænder.

  Lad os om at varetage hele entreprisen

  Byggeteknisk er badeværelset et af de mest komplekse rum i ethvert hjem.

  Det kræver viden om de mange forskellige faggrupper, der skal inddrages, samt koordinationen af disse.

  Som murer med mange års erfaring i branchen, har vi fået et bredt netværk af dygtige håndværkere fra alle faggrupper og kan derfor tilbyde at varetage hele entreprisen på dit nye badeværelse.

  Vi står for alt fra kontakt til koordination af vvs’ere, elektrikere og andre nødvendige håndværkere, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde det færdige resultat.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.