Microcement gulv

Har du brug for et microcement gulv i hjemmet eller på arbejdspladsen? 

Hos Murermester Peter Luca er vi eksperter i alle former for microcement gulve.

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Microcement gulv

  Et microcement gulv er en type gulvbelægning, der består af en blanding af cement, harpiks og farvepigmenter. Det er en tynd, slidstærk og fleksibel belægning, der kan påføres på forskellige typer overflader, såsom beton, træ eller fliser. De seneste år har microcement vundet meget popularitet, og især til brug på gulve, og i badeværelser. Microcement til gulvet er populært på grund af deres moderne og minimalistiske udseende, og fordi de er lette at vedligeholde. De kan ydermere tilpasses efter ens smag ved at vælge forskellige farver og teksturer. 

  Processen med at lægge et microcement gulv indebærer normalt at påføre flere lag af materialet med en spatel eller en rulle. Hvert lag skal tørre helt før det næste påføres, og til sidst bliver overfladen slebet og poleret for at opnå en glat og ensartet finish. Det er vigtigt at huske på, at microcement gulve kræver en vis grad af ekspertise og erfaring at lægge korrekt, så det er bedst at overlade arbejdet til os professionelle fagmænd, fremfor at gøre det selv.

  Moderne industrielt
  New Yorker-look

  Med et microcement gulv, får du muligheden for at give din bolig et råt og industrielt look til dit gulv. Med et gulv lavet af microcement får du et moderne og minimalistisk udseende til din bolig, som kan minde meget om det man finder i New York. Denne type gulv har en glat, ensartet og stenet overflade, som minder om beton, dog med en mere elegant og moderne udstråling. Med denne type gulv får du en overflade som kan have en mat eller skinnende finish. 

  Microcement gulve kommer i mange forskellige farver, som kan blandes for at skabe en tilpasset farve. Denne type gulv kan ydermere have en masse forskellige teksturer, lige fra en glat og blank finish til et mere rustikt og stenet udseende. Man har næsten frit rum til at designe sit helt personlige microcement gulv, med valg af farve og teksturer. På den måde kan du være forsikret at dine behov og ønsker bliver opfyldt. 

   

  Mange fordele med et gulv af microcement

  Der er en lang række fordele ved at vælge et gulv af microcement.

  Denne type gulv har høj fleksibilitet og tilpasningsevne, som gør det muligt at benytte det i forskellige miljøer. Her kan alt fra private hjem til kommercielle bygninger og offentlige rum nævnes. 

  Ikke nok med dette, så kan denne type gulv også lægges i vådrum. Microcement er 100% vandtæt, og derfor giver det dig muligheden for at få et badeværelse med dette fantastiske look. Hvis der er tale om et nyetableret vådrum, så skal der dog først udføres vådrumssikring. 

  Man kan med stor økonomisk fordel vælge at lægge denne type gulv på eksisterende fliser i badeværelset, samt ovenpå trægulve mm. På den måde sparer man penge på ikke at skulle fjerne det eksisterende gulvunderlag, men derimod lægge det ovenpå.

  Ønsker du at vide mere om microcement, så kan du læse mere om materialet her.

  Hvad koster et microcement gulv?

  Står du med et ønske om at få lagt microcement på dit gulv, men er i tvivl om det stemmer overens med budgettet?

  Prisen på et gulv af microcement, er præget af nogle forskellige faktorer – men selvfølgelig er det primært arealets størrelse som er afgørende.
  Faktorer som farvevalg, tekstur, omfanget af arbejdet og materialer der skal anvendes, kan ligeledes have en betydning for prisen. 

  Generelt er prisen på microcement gulve lidt dyrere end andre gulvbelægninger. Dog får man et unikt og populært gulv, med høj holdbarhed og lave vedligeholdelsesomkostninger.

  Der kan ydermere være ekstra omkostninger forbundet med microcement gulv, hvis der er nogle specifikke omstændigheder i dit hjem eller bygning som skal tages højde for. Man kan dog med fordel få et prisestimat for ens specifikke projekt. Her er det vigtigt at man er så nøjagtig som overhovedet muligt, når man skal forklare om ens projekt. På den måde kan vi give dig det mest nøjagtige estimat på prisen. 

  Hvis du ønsker at vide mere om microcement gulv, eller har nogle spørgsmål vedrørende denne type gulv, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på 27 44 07 96, eller ved at skrive til os på murermester@peterlucathomsen.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigt muligt. 

  Microcement på badeværelset

  Ønsker du at få et moderne og unikt badeværelse? I så fald er microcement muligvis det materiale du skal fokusere på at få implementeret. 

  Med microcement på badeværelset hopper du med på bølgen, som har vundet mere og mere popularitet de seneste par år. Flere og flere danskere får microcement anvendt i deres boliger, og især på badeværelserne. 

  Microcement kan anvendes på badeværelsesgulvet, men kan også anvendes på væggene. Dermed får du muligheden for at designe dit badeværelse efter dine specifikke behov og ønsker med microcement. Med microcements fleksibilitet omkring farve og teksturer, har du derudover muligheden for at designe dit badeværelse fuldstændig efter dine ønsker og ideer.

  Med microcement på dit badeværelsesgulv, får du et moderne og unikt gulv som er vandafvisende og som ikke tager skade af fugt. Ydermere vil rengøringen på badeværelset være nemmere og mere håndterbart, idet denne type gulv er meget rengøringsvenligt. Man kan med økonomisk fordel lægge microcementen direkte på dit eksisterende gulv på badeværelset, hvis det består af fliser, træ eller andre specifikke materialer.

  Hvis du ønsker at vide mere om specifikt badeværelset, så kan du læse mere på vores side omhandlende dette.

  Microcement som Køkkengulv
  - Det Moderne Valg for Dit Køkken

  Opgrader dit køkken med et stilfuldt og holdbart microcement gulv fra Peter Luca Thomsen. Vores specialiserede team bringer over 20 års erfaring til dit projekt, sikrer en fejlfri installation og et resultat, der forvandler dit køkkens udseende og følelse.

  Hvorfor vælge et microcement køkkengulv?
  For det første tilbyder det en sømløs overflade, der er utrolig let at rengøre og vedligeholde. Dette er især vigtigt i køkkenet, hvor hygiejnen er i højsædet.
  For det andet er microcement utroligt modstandsdygtigt over for daglig slid, væsker og pletter, hvilket gør det til et ideelt valg for et område med høj trafik som køkkenet.

  Vores microcement gulve er tilgængelige i et bredt spektrum af farver og teksturer. Uanset om du er til et minimalistisk gråt, et varmt terrakotta eller måske en dristig, mørk tone, kan vi tilpasse dit køkkengulv, så det matcher din personlige stil og boligens æstetik.

  Invester i et microcement køkkengulv, og nyd et smukt, slidstærkt og nemt at vedligeholde gulv, der holder i mange år fremover. Kontakt os i dag for en konsultation og se, hvordan vi kan omdanne dit køkken med et skræddersyet microcement gulv.

  Indendørs renovering af husMicrocement gulv

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB