Murer hvidovre

Hvis du mangler en erfaren murer i Hvidovre, som kan løse alle slags opgaver, så ring til os!

Murermester Peter Luca Thomsen er dit murerfirma i Hvidovre med højt niveau af lokalkendskab

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Dygtig Murer Hvidovre

  Med over 20 års erfaring som murermester i Hvidovre, har vi udført stort set alle typer af murer opgaver. Uanset om det er en tilbygning, eller et badeværelse der skal bygges, så kan vi garantere et fantastisk resultat. Vi kan klare opgaver i alle størrelser. Lige fra den lille fugeopgave, til en stor tilbygning i haven. 
   
  Jeres ønsker og behov er det vigtigste for os, og vi vil starte ud med at lytte omhyggeligt til hvad I gerne vil have. Derefter vil I få vores forslag til hvordan vi forestiller os det kan løses. Og hvor meget man skal regne med, at det kan komme til at koste. Efter at I har gennemgået vores forslag med evt. ændringer og er tilfredse, giver vi hinanden hånden på det, og går i gang. 

  Vores erfarne flisemurer i Hvidovre kan hjælpe dig med bl.a.:

  Så skal du bruge et murerfirma i Hvidovre med sans for kvalitet, så står vi hos Murermester Peter Luca Thomsen klar til at hjælpe dig!

  Total entreprise på byggeprojekter

  Når man skal have lavet større projekter, og ved man skal bruge en murer til sit nye badeværelse i Hvidovre, skal man ofte også bruge professionelle fagmænd fra forskellige faggrupper. Det kan være man både skal bruge en murer, en tømrer, en elektriker og en VVS-mand. Jeres murer i Hvidovre opererer ud fra det princip, at vi vil prøve at gøre processen så nem som mulig for vores kunder.
   
  Derfor tilbyder jeres murerfirma i Hvidovre at overtage hele projektet for jer. Vi sørger for kontakt og kontrol med alle de forskellige fagmænd, så det hele bliver udført til jeres tilfredsstillelse. Det vil give jer en utrolig ro i sindet at vide, at I har en erfaren entreprenør der har det fulde overblik, og sørger for det hele. Kontakt os, hvis I skal have et tilbud på en total entreprise. 

  Microcement vinder indpas i Hvidovre

  Microcement er en populær overfladebelægning, der anvendes til at give en glat og fugefri finish på gulve, vægge, køkkenbordplader og badeværelser. Det er et alsidigt materiale, der kan tilpasses til mange forskellige designstilarter og farver, og det er holdbart og let at rengøre.

  Ved at bruge en professionel murermester i Hvidovre opnår du flere fordele

  Erfaring og ekspertise – sikre dig et pænt resultat.
  Garanti for kvalitet – materialer af høj kvalitet og med 10 års produktgaranti.
  Tidsbesparelse – med den rette erfaring og redskaber går det hurtigt. 
  Sikkerhed – Du har sikkerhed i at resultatet bliver ordentligt første gang. Det kan være dyrt at rette op på et dårligt gør-det-selv-projekt.

  Din tilfredshed er vores mål

  Vores første prioritet har altid været at sørge for kunden er glad og tilfreds for arbejdet. Det er derfor vi som Murerfirma i Hvidovre har fået så mange glade og tilfredse kunder de sidste 20 år. Igennem hele processen vil vores murere sørge for at der er en god kommunikation med jer. Så kan I til enhver tid se de fremskridt der bliver gjort.
   
  For os som murer i Hvidovre er kommunikationen med kunden alfa og omega. På den måde sikrer os at der ikke er nogen misforståelser. Inden vi overhovedet starter, gør vi meget ud af at der er en ordentlig forventningsafstemning fra begge sider. Således vil I som kunde få en god oplevelse, både inden, under og efter opgaven er udført. 
   
  Kontakt os omkring det, som I drømmer om at få bygget. Vi vil med glæde hjælpe jer med god rådgivning, om hvordan jeres byggedrøm kan realiseres. 

  Giv hjemmet i Hvidovre nyt liv - facaderenovering af højeste kvalitet!

  På udkig efter en ekspert i facaderenoveringer i Hvidovre? Murermester Peter Luca er din lokale specialist.

  Hvidovre byder på mange smukke hjem, men tidens tand kan tære på facaderne.

  Ved at få f.eks. pudset murværk, omfuget og vandskuret kan private husejere forlænge deres boligs levetid og øge ejendomsværdien. Desuden giver det huset et friskt, nyt og moderne udseende.

  Vandskuring beskytter også mod fugt og skader fra det danske vejr, som i årenes løb kan være hårdt imod murværk og fugninger.

  Klik på linket herunder og læs mere

  Opfyld dine bolig- og byggedrømme

  Murermester Peter Luca Thomsen er faktisk selv bosiddende tæt på Hvidovre, og har været murer i over 20 år. I de 20 år har vi som murermester i Hvidovre hjulpet utrolig mange mennesker med at få opfyldt deres bolig og byggedrømme. Til stor glæde for dem selv og deres familie. Uanset hvor vild jeres drøm kan virke i jeres hoved, kan jeres murer i Hvidovre sandsynligvis finde en rigtig god løsning til jer.
   
  Så hvis I er gået rundt med en drøm om en tilbygning til haven, et nyt badeværelse, eller et lydisoleret rum hvor I kan spille trommer klokken 3 om natten, så kontakt jeres erfarne og dygtige murer Hvidovre i dag. Jeres drøm er måske ikke så langt væk fra at gå i opfyldelse som I tror.

  Pris på en murer i Hvidovre

  Vores oplevelse er at når vi giver et tilbud, så er det faktisk ikke er så dyrt at få sit byggeprojekt lavet, som folk går rundt og tror. Hvert projekt skal naturligvis gennemgås på individuel basis. Prisen skal passe sammen med jeres forventninger. Men siden vi har lavet så mange projekter som murermester i Hvidovre igennem de sidste mange år, så er det nemt for os at sætte et tilbud sammen. Selv baseret på relativt få data. 
   

  Nogle af de faktorer der har en indflydelse på prisen er de materialer I gerne vil have bliver brugt til projektet. Der er også tidshorisonten for afslutningen af projektet og størrelsen af det der skal bygges. Men der kan også være ubekendte faktorer, såsom jordforhold eller tilstødende bygninger, som kan gøre en forskel. Derfor er hvert tilbud individuelt for hvert projekt. 

  Kontakt os for at få et fuldstændigt uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt. Det kan jo være jeres byggedrøm alligevel kan lade sig gøre.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB