Murer Køge

Har du brug for en kvalitetsbevidst murer i Køge og omegn? Så har du fundet det rette murerfirma. Murermester Peter Luca Thomsen har over 20 års erfaring i murerfaget og laver alle slags mureropgaver i større og mindre omfang. 

Kontakt os i dag, hvis ud skal bruge en dygtig murer i Køge.

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Din fortrukne murer i Køge

  Søger du en kvalitetsbevidst og pligtopfyldende murermester i Køge eller omegn, så er du kommet til det rette sted. Uanset hvilken mureropgave du skal have udført, så kan vi hjælpe dig trygt og sikkert videre.

  Derfor skal du vælge os

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen, er din tilfredshed vores første prioritet. Vi har i mere end 22 år hjulpet danskerne med deres mureropgaver, store som små. Vi sørger altid for, at indlede enhver opgave med en dybdegående dialog, så vi bedst muligt kan indvie dine ønsker. Din tilfredshed er nemlig vores fokusprioritet, for vi ved, at tilfredse kunder gerne kommer igen. Derfor ligger vi vægt på at være så servicemindede og imødekommende når vi tager ud til vores kunder.

   

  Vi murer til tiden, og gør rent efter os

  Vi ved at mange håndværkere har en tendens til at efterlade snavs og andet efter opgaven er fuldført, men det er ikke tilfældet hos os. Vi ønsker at give dig den bedste service, så du ikke står tilbage med nogle sure miner.

  Når vi udfører mureropgaver i Køge og omegn, sørger vi altid for at gøre rent efter os – vi ønsker at levere løsninger, som vi også selv ville benytte.

  Så ønsker du tryghed, kvalitet og garanti fra dit lokale murerfirma i Køge, så kan du trygt vælge Murermester Peter Luca Thomsen.

  Vi samarbejder med Dansk Byggeri og Byg Garanti, så du har en garanti på det arbejde vi udfører.

  En murermester i Køge, der kan tage sig af hele entreprisen

  Som noget helt særligt kan vi hyres ind som hovedentreprenør på bygge- og renoveringsopgaver. På den måde gør vi processen nemmere og mere overskuelig for dig. 

  Med vores mere end 20 års erfaring i branchen, har vi efterhånden fået et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere fra nærmest alle faggrupper.

  Vi tilbyder derfor at blive koblet på opgaver som hovedentreprenør. Det betyder at vi styrer projektet sikkert i mål, så du ikke skal bruge unødig tid på projektstyring og lignende. Lad os agere mellemmand, og varetage kontakten til de andre faggrupper og brancher, der er tilknyttet dit byggeprojekt.

  Når du starter din entreprise hos os, så sørger vi for at have styr på hele dit byggeprojekt. På den måde kan du trygt og sikkert læne dig tilbage og overlade arbejdet til os.

  Hvad laver en murer i Køge?

  Som dit fortrukne murerfirma i Køge, kan vi hjælpe med en del opgaver.

  Vi kan bl.a. hjælpe med opgaver inden for følgende områder:

  Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har stadig erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig hvis du skal bruge en murer i Køge med sans for kvalitet.

  Vi har også et bredt netværk af samarbejdspartnere fra en lang række forskellige faggrupper, og vi kan derfor hjælpe med større entreprise opgaver. Her tager vi os af alt kommunikation med de nødvendige håndværkere til dit byggeprojekt.

  Murer pris i Køge

  For ikke at fastlåse os selv, så har vi valgt ikke at komme med en fast pris på vores murerarbejde. Prisen på vores arbejde varierer stort set fra opgave til opgave, men vi kan med garanti udarbejde et godt tilbud til netop dit projekt.

  Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os, og høre mere om hvor meget din opgave vil koste. Kontakt til os på vores telefon: 27 44 07 96, mail: murermester@peterlucathomsen.dk eller via vores kontaktformular, hvor du kan uddybe din situation.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

   Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
   Max upload: 20MB