Murer Køge

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Professionelt murerfirma i Køge til alle opgaver

  Står du og mangler en dygtig og erfaren murer i Køge, til dit næste byggeprojekt? Så er Murermester Peter Luca Thomsen den rette for dig. Vi står klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt! 

  Vi har over 20 års erfaring og er din lokale professionelle murer i Køge. Vi udfører murerarbejde i højeste kvalitet så du har et holdbart og sikkert resultat. Vi kan hjælpe dig med alle typer mureropgave.

  Vi laver alt fra små fuge opfyldninger og til større renoveringer eller måske hele tilbygninger. 

  I vores murerfirma er det dine behov og ønsker der er fokus og vi går aldrig på kompromis med vores høje serviceniveau eller kvaliteten af arbejdet. 

  Vores erfarne flisemurer i Køge kan hjælpe dig med bl.a.:

  Så hvis du står og mangler en murer med kvalitet og professionalisme i højsædet, så står vi klar til at hjælpe dig! 

  Vores murermester i Køge kan varetage hele entreprisen

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen, mener vi at et byggeprojekt, godt kan gøres overskueligt og nemmere for kunden. Efter mere end 20 års erfaring i murer branchen, har vi heldigvis skabt et bredt netværk af dygtige og kompetente samarbejdspartnere fra mange forskellige faggrupper.

   I en by som Køge, hvor arkitekturen spænder fra historiske bygninger til moderne konstruktioner, kræver hvert byggeprojekt en unik tilgang. Vi tilbyder en komplet entrepriseløsning, der tager højde for lige præcis jeres byggeprojekt og behov. 

  Fra den indledende samtale til projektets afslutning arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at jeres vision bliver til virkelighed. Vi skal nok agere mellemmand til de andre faggrupper af håndværkere der skal bruges. På den måde er det mere overskueligt for dig, og du er garanteret dygtige håndværker på tværs af brancherne. 

  Tilfredse kunder er vores drivkraft

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen er vores absolut vigtigste prioritet at du som kunde er glad og tilfreds. 

  I Køge har vi haft fornøjelsen af at arbejde med mange forskellige kunder, fra private husejere til større erhvervskunder. Vores succes måles ikke kun i de projekter, vi fuldfører, men også i de relationer, vi bygger. Vi tror på at skabe langvarige relationer baseret på tillid, godt håndværk og ærlighed. 

  Derfor starter vi også alle vores arbejdsopgaver med en konstruktiv samtale hvor vi forventningsafstemmer og undersøger hvordan vi bedst kan give jer det resultat i drømmer om. 

  Vores dedikation til kvalitet og service skinner igennem i hvert eneste projekt, og vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger.

  Facaderenovering i Køge

  Står du og mangler en dygtig og kompetent håndværker til din facaderenovering i Køge?

  Så er Peter Luca Thomsen den specialist du har brug for! 

  Køge er en by med en lang historie, og mange af byens bygninger og huser bærer præg af at de ikke helt er nyopførte. En veludført facaderenovering kan ikke kun forbedre en bygningens udseende, men også dens strukturelle holdbarhed. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at vores kunders bygninger står stærkt i mange år fremover. Så du er sikker på din facade holder de næste mange år. 

  Ønsker du et godt tilbud på din facaderenovering? Så tøv ikke med at kontakte os! 

  Dit lokale murerfirma i Køge

  Murermester Peter Luca Thomsen har over 20 års erfaring som murer i Køge og har hjulpet utallige glade mennesker i området. 

  Så hvis du har et murerprojekt og mangler en dygtig og kompetent murermester i Køge? Så står vi klar til at hjælpe dig med at komme i mål med dine ønsker.

  Vi kører i hele Køge og omegn og giver dig gerne en skarp murermester pris. 

  Hvad koster en murermester i Køge?

  Prisen på en murermester varierer efter hvad opgaven er. Det kan være svært for at opstille en fælles pris. For der er jo stor forskel på at få fuget i kanten af en væg, eller få muret en helt ny tilbygning. 

  Prisen skal dog stadig ikke være nogen overraskelse for dig, når byggeprojektet er færdigt. Du får derfor altid et uforpligtende tilbud der indeholder alt, så du ikke støder på uventede gebyrer, tillæg osv. 

  Vi arbejder samtidigt også tæt sammen med vores leverandører så vi kan skaffe de bedste materialer til en yderst fordelagtig pris. 

  Vil du gerne høre nærmere om prisen på en specifik opgave, så er du velkommen til at kontakte os på 27 44 07 96 eller gennem vores kontakt formular. Vi svarer altid på din henvendelse hurtigst muligt.

  Flisearbejde og microcement i Køge

  Når du søger efter en murer i Køge til flisearbejde og microcement, er der flere ting du skal have fokus på: erfaring, kompetencer, certificeringer, pris og kommunikation.

  _____________________________________________________________

  Fliser er slidstærke og holdbare. Det gør dem især velegnet til både at bruges indendørs og udendørs. Microcement er fleksibelt og vandafvisende. Det kan anvendes på utroligt mange forskellige måder og overflader. Det er især populært at anvende til et råt skandinavisk udtryk til badeværelser. 

  Begge moderne er virkelig gode materialer og kan give et moderne og stilfuldt udtryk i dit hjem eller på kontoret. 

  Nogle af fordelene er:
  Holdbarhed: Både microcoement og fliser meget holdbare og slidstærke. De holder i mange og kan tåle alt der kan komme af vind og vejr. 

  Designmuligheder: Fliser og microcement giver dig også god mulighed for at designe dit hjem som du ønsker. Der er et bredt udvalg af farver, mønstrer og stilarter. Det giver en god mulighed for at sætte dit eget præg og gøre det så personligt som du ønsker.

  Vedligeholdelse: Der er meget lidt vedligeholdelse og rengøring ved begge dele. Det gør dem praktisk og en god hygiejnisk løsning for både jeres erhvervsejendom, såvel som jeres bolig. 

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB