Murer i Vallensbæk

Vi er et erfarent murerfirma i Vallensbæk med lokalt kendskab. Uanset om du skal have lavet nyt badeværelse eller pudset en væg op med microcement, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Vores 20 års erfaring som murer i Vallensbæk er din garanti for et veludført stykke arbejde. Kontakt os i dag, hvis du vil have et godt tilbud på en murer i Vallensbæk.

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Professionelt murerfirma i Vallensbæk

  Står du over for et byggeprojekt der kræver en murer i Vallensbæk? Så kan Murermester Peter Luca Thomsen helt sikkert hjælpe dig!

  Med vores 20 års erfaring i murerfaget, fører vi nemt og sikkert dine opgaver i mål. Hos os, er ingen mureropgaver for store eller små. Vi tager os af alt lige fra mindre fugeopgaver til større renoveringer. 

  Med vores store erfaring som murer i Vallensbæk, har vi stiftet bekendtskab med alle typer af opgaver. Når vi udfører en opgave for dig, er du derfor garanteret et flot, langtidsholdbart resultat, der bærer præg af kvalitet. 

  Uanset opgavens natur, er du den vigtigste brik i puslespillet. Vores arbejde tager nemlig altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi yder fantastisk service, og afslutter ikke opgaven før du er helt tilfreds med resultatet. 

  Kontakt os gerne i dag, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din mureropgave.

  Murermesteren har lavet en del forskellige typer af opgaver, helt fra små opgaver, til meget store opgaver. 

  Nogle eksempler på opgaver vi har lavet i Vallensbæk inkluderer: 

  Hvis du vil have lavet murerarbejde i utrolig høj kvalitet, så er Murermester Peter Luca Thomsen et rigtigt fornuftigt valg.

  Murerfirma i Vallensbæk til hovedentrepriser

  Da vi har lavet murer arbejde i over 20 år, har vi været i stand til at opbygge et betragteligt netværk af relevante samarbejdspartnere. Dette gør, at I trygt kan overlade en opgave til os, der involverer forskellige elementer. 

  Som eksempel, har vi lavet en del badeværelser. Dette involverer en del fagområder. Man skal have en byggetilladelse og udover murerarbejdet, skal der laves VVS, stikkontakter og endda tømrer arbejde. I kan være trygge ved at overlade opgaven til os, da vi sørger for at der er styr på det hele.

  Vores udgangspunkt er, at det skal være så simpelt som overhovedet muligt, for jer som kunde. Således laver vi en overordnet plan, sammen med jer, for jeres projekt. Dette gør at I ikke selv behøver at gå ud og finde fagfolk, hvis jeres projekt kræver det. 

  Microcement bliver mere populært i Vallensbæk

  Microcement bliver mere populært i Vallensbæk, og det forstår vi faktisk godt.

  Microcement er en overfladebelægning der bruges til at give gulve, vægge, køkkenbordplader eller badeværelser en glat og fugefri afrunding.

  Microcement kan tilpasses på mange måde og til mange forskellige stilarter. Det er derfor et materiale hvor du kan sætte dit personlige præg og få det tilpasset efter det udtryk du ønsker.

  Derudover er microcement også meget holdbart og slidstærkt samt let at rengøre. Det er derfor et nemt produkt at rengøre og vedligeholde og som kan holde i mange år fremadrettet.

  Ved at bruge en professionel murermester i Vallensbæk får du adskillige fordele, blandt andet:

  Erfaring og ekspertise: en professionel som vores murermester i Vallensbæk har mange år erfaring og sikrer dig et godt resultat.

  Garanti for kvalitet: Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og med 10 års produktgaranti.

  Sikkerhed: Med en professionel murer er du sikret det bliver lavet ordenligt og at der ikke er noget sjusk.

  Tidsbesparelse: en murer er markant hurtigere end når folk kaster sig ud i et gør det selv projekt. Det vil derfor være mærkbart hurtigere færdigt.

  Lyder det som noget for dig? Så står vi klar til at komme og hjælpe dig. Du kan kontakte os på 27 44 07 96 eller på murermester@peterlucathomsen.dk hvor vi sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud!

  Murermester med fokus
  på jeres behov

  Som din murer i Vallensbæk er vores første prioritet er vores kunders tilfredshed. Derfor går vi meget op i en høj grad af kommunikation. Dette gælder både før projektet, så vi har en helt klar forventningsafstemning til projektet. Men i lige så høj grad, i løbet af opgaven, så I løbende er opdateret. 

  Dette har i høj grad været hemmeligheden bag det meget store antal tilfredse kunder, de sidste to årtier. Samt årsagen til at vores kunder bliver ved, med at anbefale os til deres naboer og bekendte.  

  Det er også utroligt vigtigt, at vores samarbejde er baseret på gensidig tryghed og tillid. Således sørger vi får at afstemme alle opgaver med dig. På den måde er der ingen ubehagelige uventede fakturaer udover det aftalte. 

  Med vores erfaring har vi også opbygget en høj grad af fleksibilitet, så hvis du beslutter dig midt i projektet, at du godt kunne tænke dig en kæmpe fontæne i haven, kan vi også udregne, hvordan det kan lade sig gøre. 

  Facaderenovering af professionel murer

  Synes du heller ikke din facade er lige så flot som den måske kunne have været?

  Det er helt naturligt. Et hus tager mod alt hvad moder natur har at sende efter os. Det efterlader gennem tiden nogen mærker, noget slid og generelt kan det godt gøre så vores facade ikke står lige så skarpt som vi ønsker det.

  Det er dog noget der nemt kan løses ved en facaderenovering. Vores dygtige murer i Vallensbæk har mange års erfaring med facaderenovering og kan uden problemer hjælpe.

  En relativ nem måde at få en flottere facade på, kan være ved at få pudset murværket, omfuget eller vandskuret. Det vil forlænge boligens levetid og kan endda øge ejendomsværdien.

  Vandskuring sikrer også dit hjem mod skader og fugt fra vejret og hvad det kan medføre.

  Så hvis du ønsker en dygtig og erfaren murer Vallensbæk til at give din facade nyt liv. Ja så glæder vi os til at høre fra dig!

  En murermester i Vallensbæk med lokalkendskab

  Murermester Peter Luca Thomsen er bosiddende i området og har kontor mindre end fem minutter fra Vallensbæk. Fordelen ved at hyre en  murermester i Vallensbæk med over 20 års erfaring i lokalområdet, gør at der næppe er noget, der kan komme som den store overraskelse for mester.

  Det kan endda være, at murermester har lavet netop samme type af opgave for nogle af jeres naboer. Dette kan have betydning for hvor mange timer opgaven evalueres til, så du får en bedre pris og højere kvalitet. 

  Murermester Peter Luca Thomsen står klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt efter dine ønsker og behov.

  Vi er heller ikke begrænset til et enkelt område. Selvom vi dagligt opererer i og omkring Vallensbæk området, kører vores dygtige murermester også gerne til København og omegn.

  Hvad koster en murermester i Vallensbæk?

  Da hver opgave skræddersyes efter jeres behov, så er der ikke tale om nogen fast prisliste. Vi sørger for at der bruges den type materiale, og udvikles den stil, som I godt kunne tænke jer. Således er der fleksibilitet, og det giver jer som kunde mulighed for at få tingene udviklet, så det passer til netop jeres pengepung og ønsker. 

  Når vi har gennemgået jeres overordnede plan med jer, der inkluderer de materialer og stilarter I kunne tænke jer, så går vi igang med at udregne hvad det koster. Dette inkluderer til tider at indhente tilbud fra andre underleverandører, hvis der eksempelvis skal bruges eksperter fra andre fagområder. Derefter får I et ganske uforpligtende tilbud, som I kan tage stilling til. 

  Vores erfaring gør at vi har et rimeligt godt overblik over hvor mange timer det tager for et projekt, da vi højst sandsynligt har lavet et lignende projekt før. Dette gør at vores kunder kan have stor tiltro til vores udregninger.  

  Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  Kunne du tænke dig at høre nærmere omkring hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os på vores telefon 27 44 07 96 eller gennem vores kontaktformular. På samme måde som vi altid giver et uforpligtende tilbud på alle vores projekter, så tilbyder vi også at besigtige din opgave. 

  Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB