Badeværelsesgulv

Trænger dit badeværelsesgulv til en renovering, og er du på udkig efter et firma, som kan stå for dit drømmeprojekt? Murermester Peter Luca Thomsen, står nemlig klar til at hjælpe dig igennem dit badeværelsesprojekt.

Få et godt tilbud

    Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
    Max upload: 20MB

    Renovering af badeværelsesgulv

    Hos Murermester Peter Luca Thomsen, følger der mange års erfaring med når du vælger os, som din samarbejdspartner, til renovering af badeværelsesgulve. Derfor kan vi hjælpe dig igennem dit projekt uanset størrelsen på renoveringen. Vores kontorer ligger i Brøndby, og vi kører med glæde ud til hele Vestegnen og omegn samt Nordsjælland og Storkøbenhavn.

    Når du står overfor et renoveringsprojekt, er der mange faktorer, man skal tage højde for. Herunder er det vigtigt, at sætte sig ind i de forskellige typer af materiale, som ens badeværelsesgulv kan udføres i. Der findes mange muligheder indenfor badeværelsesgulve. Tre af de muligheder er Microcement, Fliser og Epoxy.

    Renovering af badeværelse gulv - Murermester Peter Luca Thomsen - 22 års erfaring i brancheni

    Microcement

    Microcement, som også kaldes for microtopping, er et tyndt lag cement, som kan påføres alverdens former for overflader. Et Microcement gulv er især populært, da det giver et et moderne og minimalistisk udtryk. Microcement kan også bruges til andre overflader som eksempelvis vægge, for at give det et råt og moderne look. 

    En af fordelene ved at bruge microcement til sit badeværelsesgulv er, at det giver en solid og slidstærk overflade, som er vandafvisende og nem at vedligeholde. Ydermere er microcement nemt at rengøre, hvorfor det egner sig specielt godt til et badeværelsesgulv.

    Epoxy

    Epoxygulve, epoxymalede gulve samt betongulve er ret populære i de danske hjem, som badeværelsesgulv. De er kendt for at være modstandsdygtige, slidstærke og robuste – samt tilføre et råt og minimalistisk look.
    Dog er vores erfaring at f.eks. microcement kan tilføre mange af de samme kvaliteter, men passer bedre ind i vådrummet, 
    Der kan f.eks. opstå problemer med epoxy omkring riste og brusenicher. Det flydende gulv løber simpelthen ud i afløbet. 

    Epoxy består af to komponenter; en base som er af harpiks, og en hærder, som er acceleratoren. Kombinationen af disse to komponenter danner et tokomponent lim, som er stærkt. Det skal dog pointeres, at man skal have påført vådrumsmembran, for at sikre, at der ikke opstår vandskader på ens badeværelsesgulv. 

    Lad os om at varetage hele entreprisen

    Sådan vælger du de rigtige fliser til dit badeværelsesgulv

    Det anbefales, at du vælger den flise eller klinke, som passer bedst til din stil i hjemmet, samt dit behov. Det er vigtigt, at gøre sig klart hvad ens behov og ønsker er til et badeværelsesgulv. Ønsker du, at det er slidstærkt? Prioriterer du æstetik over praktik?
    Når du vælger dit badeværelsesgulv, er det en god idé blandt andet at forholde sig til slidstyrken af flisen eller det pågældende materiale. Derudover kan du stilmæssigt opnå mange forskellige udtryk alt efter hvilket materiale du vælger til dit badeværelsesgulv og farve heraf.

    Med forskellige farver og materialer, kan du opnå mange forskellige udtryk i din bolig. Ønsker du at det skal være praktisk og nemt at rengøre, have et æstetisk flot look eller sætter du pris på noget helt tredje?
    Du kan helt trygt sætte dit personlige præg ude på badeværelset, lige fra indretningen til badeværelsesgulvet. Efter dit eget behov, kan du udtrykke badeværelsesgulvet med at mixe og matche de forskellige gulvfliser og farver.

    Overvejelser af fliser til badeværelsesgulv

    Gulvfliser findes i mange forskellige stilarter, størrelser og farver, derfor er det vigtigt at du er overvejende, og tager imod rådgivning hos en ekspert, inden du træffer nogle hurtige beslutninger. Du kunne overveje hvilken stilart og farver passer bedst til dit behov og stil? Hvilken størrelse fliser, og hvordan vælges den rette flise?

    Slidgruppen kategoriseres fra 1-5, hvor 1 er det laveste og 5 er det højeste. Du tænker nok, jamen hvilken slidstyrke skal jeg vælge? Vi anbefaler dig en slidstyrke flise på 3, da det er gulve med almindeligt slid, og derfor kun er egnet til badeværelser i privatboligen. De er holdbare, og kan derfor tåle meget slid. I nogle tilfælde kan en slidstyrke 4 flise også overvejes, da er med stærkere slid, og er velegnet til alle gulve i privatboligen.

    Skal flisen være stor eller lille?

    Når der vælges fliser eller klinker, er det som en tommelfingerregel, at større fliser vælges til større rum og mindre fliser til mindre rum. De store fliser på gulvet, er med til at danne en form for ro ude på badeværelset. Mindre fliser er et godt alternativ for mindre rum, da de ikke kræver tilskæringer. som også resulterer i en harmoni i rummet.

    Er du til det farverig eller simple?

    Du tænker nok, om farvevalget har en betydning for, om flisegulvet ude på badeværelset vil se beskidt ud. Her kan du trygt vælge den flisefarve, som passer dit badeværelse bedst. Et rum med et stort lysindfald, ville der anbefales at man vælger mørkere fliser, grundet lysfaldet gør, at rummet og det mørke gulv ikke bliver for dystert. Det er kun fantasien der sætter grænser. 
     
     

    Din Garanti

    DANSK BYGGERI

    Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

    BYG GARANTI

    Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

    22 ÅRS ERFARING

    Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

    Indhent et tilbud

    Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
    Max upload: 20MB