Murer Glostrup

Har du brug for en erfaren murermester i Glostrup? Så er du det helt rigtige sted. 

Vi er et professionelt murerfirma i Glostrup med fokus på dine behov. Med vores 20 års erfaring er der nærmest ikke den opgave, vi ikke kan løse. Kontakt os i dag og lad os høre om din opgave.

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Professionelt murerfirma i Glostrup

  Leder du efter en murer i Glostrup, der kan tage sig af alle dine murerrelaterede behov og ønsker? Så vælg Murermester Peter Luca Thomsen til dit næste byggeprojekt!

  Med mere end 20 års erfaring som murer i Glostrup, har vi prøvet det hele før. Det er noget vi tager med når vi udfører dit byggeprojekt. Vi har med stor sandsynlighed tidligere lavet en opgave, der ligner din, og kan derfor med struktur, effektivitet og kvalitetsarbejde skabe det bedste resultat til dig.

  Vi løser alle former for mureropgaver – store eller små, Om du blot har brug for en mindre fugeopfyldning eller du kunne tænke dig en større renovering eller tilbygning, så kan vi tilbyde dig langtidsholdbare og kvalitetsprægede løsninger.

  Kontakt os i dag på telefon +45 27 44 07 96, mail murermester@peterlucathomsen.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud på en murer pris til dit næste byggeprojekt.

  Det vigtigste for os er hvilke visioner du har for dit eget byggeprojekt, og vi bygger derfor altid efter dine ønsker og behov.

  Vores erfarne flisemurer i Glostrup kan hjælpe dig med bl.a.:

  Så skal du bruge en murer til badeværelset i Glostrup, eller måske en murer til at have lagt fliser på terrassen, så står Murermester Peter Luca Thomsen klar med sans for kvalitet, til at hjælpe dig!

  En murermester i Glostrup, der kan tage sig af hele entreprisen

  Det er vigtigt for os at du som kunde har en nem og overskuelig proces med hensyn til dit byggeprojekt. Med vores lange erfaring som murerfirma, har vi opbygget et vidtrækkende netværk af nogle af landets bedste partnere fra mange forskellige brancher og faggrupper.

  Vi kan derfor uden problemer være ansvarlige for hovedentreprisen, hvor vi tager os af hele processen. Du kan med andre ord læne dig tilbage, og så klarer vi resten. 

  Hvis dit projekt kræver håndværkere fra andre faggrupper, står vi for kontakten og arrangeringen af det hele. Når du indgår en entrepriseaftale med os, står vi for alt i dit byggeprojekt.

  Vi prioriterer din tilfredshed

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen, gør vi alt hvad vi kan for at du altid ender med at være tilfreds. For at vi opnår dette, er det vigtigste for os, at vi opfylder hvert eneste behov og/eller ønske du måtte have med hensyn til dit projekt. Vi forstår dog også at dialogen mellem håndværker og kunde er essentielt, og vi sørger derfor for altid at holde et højt niveau af kommunikation. 

  Vi indleder alle vores byggeprojekter med en gennemgående og konstruktiv dialog, så vi får forventningsafstemt fra starten, og så begge parter har den samme vision for projektet. 

  Igennem hele projektet holdes du derefter informeret med hensyn til fremskridt i processen, og du skulle du have spørgsmål løbende, står vi altid til rådighed med højfaglig rådgivning. 

  Hvor meget koster en murermester i Glostrup?

  Priserne for vores murerarbejde er i stor grad afhængige af typen af opgave og omfanget af den. Derudover har materialevalg også noget at sige for den endelige pris. Vi er dog altid 100% transparente omkring vores priser, så du undgår ubehagelige overraskelser.  

  På grund af ovennævnte faktorer kan det være svært at opstille en konkret prisliste. Vi ved dog hvor tryghedsskabende det kan være, at kunne få et indtryk af prislejet. Derfor er vi altid villige til at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud. Så hvis du vil have et overslag på din specifikke opgave, er du velkommen til at kontakte os på 27 44 07 96 eller gennem vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

  Murerarbejde til private og erhverv i Glostrup

  Ønsker du murerarbejde til din bolig eller erhvervsbygning, klarer vores murerfirma i Glostrup det hele. Uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, har vi altid en murermester i Glostrup som står klar til at varetage din opgave.

  Vores murerfirma i Glostrup tilbyder en bred vifte af opgaver inden for murerarbejde til privat og erhverv. Vi tilbyder bl.a. badeværelser, tilbygninger, flisearbejde og microcement i Glostrup – og meget mere. Med vores store erfaring og ekspertise har vi efterhånden erfaring med langt de fleste mureropgaver. Du kan med fordel kontakte os, og høre mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

  Hos os er du garanteret et professionelt og pålideligt murerfirma i Glostrup. Du kan som kunde altid regne med os. En aftale er en aftale – både med tidsfrist og budget. På den måde undgår du nemlig potentielle uforudsete udgifter. Ved at være medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, vil du gennem vores garantiordning altid være garanteret et tilfredsstillende og holdbart stykke arbejde.

  Uanset om du mangler en murermester i Glostrup til murerarbejde eller skal have lavet totalentreprise, klarer vi det for både private såvel som erhverv. Vi står klar med et skræddersyet løsning ud fra netop dine behov, og giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. Vi sender også gerne en murermester hen til dig, for at vurdere opgaven, og give en mere konkret pris.

  Vi har stor fokus på detaljer og omhyggelighed, og vi sikrer, at arbejdet altid udføres med høj kvalitet og præcision. Vores største prioritet er at opfylde alle dine behov og ønsker til perfektion. Vi færdiggøre ikke vores arbejde, før du er 100% tilfreds med murerarbejdet.

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.

  Indhent et tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB