Murer Glostrup

Erfaren murermester i Glostrup, med fokus på dine behov

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Professionelle murere i Glostrup

  Leder du efter en murer i Glostrup, der kan tage sig af alle dine murerrelaterede behov og ønsker? Så vælg Murermester Peter Luca Thomsen til dit næste byggeprojekt!

  Med mere end 20 års erfaring som murer i Glostrup, har vi prøvet det hele før. Det er noget vi tager med når vi udfører dit byggeprojekt. Vi har med stor sandsynlighed tidligere lavet en opgave, der ligner din, og kan derfor med struktur, effektivitet og kvalitetsarbejde skabe det bedste resultat til dig.

  Vi løser alle former for mureropgaver – store eller små, Om du blot har brug for en mindre fugeopfyldning eller du kunne tænke dig en større renovering eller tilbygning, så kan vi tilbyde dig langtidsholdbare og kvalitetsprægede løsninger.

  Det vigtigste for os er hvilke visioner du har for dit eget byggeprojekt, og vi bygger derfor altid efter dine ønsker og behov.

  Kontakt os i dag på telefon +45 27 44 07 96, mail murermester@peterlucathomsen.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud på en murer pris til dit næste byggeprojekt.

  Vores erfarne flisemurer i Glostrup kan hjælpe dig med bl.a.:

  Så skal du bruge en murer til badeværelset i Glostrup, eller måske en murer til at have lagt fliser på terrassen, så står Murermester Peter Luca Thomsen klar med sans for kvalitet, til at hjælpe dig!

  En murermester i Glostrup, der kan tage sig af hele entreprisen

  Det er vigtigt for os at du som kunde har en nem og overskuelig proces med hensyn til dit byggeprojekt. Med vores lange erfaring som murerfirma, har vi opbygget et vidtrækkende netværk af nogle af landets bedste partnere fra mange forskellige brancher og faggrupper.

  Vi kan derfor uden problemer være ansvarlige for hovedentreprisen, hvor vi tager os af hele processen. Du kan med andre ord læne dig tilbage, og så klarer vi resten. 

  Hvis dit projekt kræver håndværkere fra andre faggrupper, står vi for kontakten og arrangeringen af det hele. Når du indgår en entrepriseaftale med os, står vi for alt i dit byggeprojekt.

  Vi prioriterer din tilfredshed

  Hos Murermester Peter Luca Thomsen, gør vi alt hvad vi kan for at du altid ender med at være tilfreds. For at vi opnår dette, er det vigtigste for os, at vi opfylder hvert eneste behov og/eller ønske du måtte have med hensyn til dit projekt. Vi forstår dog også at dialogen mellem håndværker og kunde er essentielt, og vi sørger derfor for altid at holde et højt niveau af kommunikation. 

  Vi indleder alle vores byggeprojekter med en gennemgående og konstruktiv dialog, så vi får forventningsafstemt fra starten, og så begge parter har den samme vision for projektet. 

  Igennem hele projektet holdes du derefter informeret med hensyn til fremskridt i processen, og du skulle du have spørgsmål løbende, står vi altid til rådighed med højfaglig rådgivning. 

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.