Murer Roskilde

Professionel murermester i Roskilde, med fokus på kvalitet

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Professionel murer i Roskilde

  Skal du igang med et byggeprojekt, hvor du mangler en murer i Roskilde? Så kan Murermester Peter Luca Thomsen helt sikkert hjælpe dig!

  Med mere end 20 års erfaring i branchen, er vi din lokale og kvalitetsbevidste murermester i Roskilde. Hos os, er ingen murerprojekter for store eller små. Vi tager os af alt lige fra mindre fugeopgaver til større renoveringer. 

  Med vores lange erfaring, har vi prøvet det hele inden for murerverdenen. Når vi udfører en opgave for dig, kan du derfor være sikker på at få et langtidsholdbart resultat, der bærer præg af kvalitet. 

  En af de vigtigste ting for os, er at dine ønsker og behov er fokuspunktet for vores arbejde. Vi ved at projektet er 100% dit eget, og vi bare er her for at hjælpe. Dette giver os muligheden for at tilbyde et fantastisk serviceniveau, og skabe en løsning, du altid er tilfreds med. 

  Hvad laver en murer i Roskilde?

  Hvis du er i tvivl om hvad en murer kan gøre for dig, så kan du nedenfor se hvad Vores erfarne flisemurer i Roskilde oftest arbejder med:

  Står din opgave ikke repræsenteret ovenfor, så fortvivl ej! Vi kan med garanti stadig være til hjælp. Skal du bruge en murer med sans for kvalitet, så er Murermester Peter Luca Thomsen det rette valg!

  Hvor meget koster en murermester i Roskilde?

  Det er selvfølgelig vigtigt for os at spille med 100% åbne kort, men i forhold til en murers pris på hans arbejde, er det umuligt at opstille en fast pris på forskellige opgaver. Den endelige pris på et projekt afhænger nemlig af et flertal faktorer, såsom hvilken slags arbejde der skal udføres, hvor stor en opgave det drejer sig om, valget af materialer osv. 

  Vi er dog helt klare over hvor vigtigt det er, at vide hvor meget ens projekt kommer til at koste før man binder sig til nogen aftale. Vi tilbyder derfor altid at udarbejde et helt gratis og 100% uforpligtende tilbud på dit projekt, så du har en idé om projektets pris før du beslutter dig. 

  Hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, skal du ikke gøre andet end at kontakte os på telefon 27 44 07 96, mail murermester@peterlucathomsen.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Fortæl os om din situation, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et stærkt tilbud fra dit lokale murerfirma i Roskilde!

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.