Murer Roskilde

Når du skal bruge en professionel murermester i Roskilde, med fokus på kvalitet, så tag fat i Peter Luca Thomsen.

Vi udfører alle former for mureropgaver, og bringer dine projekter sikkert i mål. Med vores 20 års erfaring leverer vi upåklageligt og veludført arbejde. Kontakt os i dag og hør mere. 

Få et godt tilbud

  Mulige filtyper: jpg, png, gif, webp
  Max upload: 20MB

  Professionel murer i Roskilde

  Skal du igang med et byggeprojekt, hvor du mangler en murer i Roskilde? Så kan Murermester Peter Luca Thomsen helt sikkert hjælpe dig!

  Med mere end 20 års erfaring i branchen, er vi din lokale og kvalitetsbevidste murermester i Roskilde. Hos os, er ingen murerprojekter for store eller små. Vi tager os af alt lige fra mindre fugeopgaver til større renoveringer. 

  Med vores lange erfaring, har vi prøvet det hele inden for murerverdenen. Når vi udfører en opgave for dig, kan du derfor være sikker på at få et langtidsholdbart resultat, der bærer præg af kvalitet. 

  En af de vigtigste ting for os, er at dine ønsker og behov er fokuspunktet for vores arbejde. Vi ved at projektet er 100% dit eget, og vi bare er her for at hjælpe. Dette giver os muligheden for at tilbyde et fantastisk serviceniveau, og skabe en løsning, du altid er tilfreds med. 

  Hvad laver en murer i Roskilde?

  Hvis du er i tvivl om hvad en murer kan gøre for dig, så kan du nedenfor se hvad Vores erfarne flisemurer i Roskilde oftest arbejder med:

  Står din opgave ikke repræsenteret ovenfor, så fortvivl ej! Vi kan med garanti stadig være til hjælp. Skal du bruge et murerfirma i Roskilde med sans for kvalitet, så er Murermester Peter Luca Thomsen det rette valg!

  Murerfirma i Roskilde til hovedentrepise

  Hvis du har et større byggeprojekt for hånden, tiltræder vi også som hovedentreprenør. Med vores store erfaring, har vi evnerne til at styre byggesager som hovedentreprenør. Læg dertil, at vi har opbygget et stort netværk af forskellige faggrupper over årene. Vi ved derfor lige præcis hvem vi skal ringe til, når vi skal udføre en større opgave.

  Som hovedentreprenør, varetager vi alt administration og styring, så du slipper for besværet. Som hovedentreprenør er vi dit primære kontaktpunkt under hele byggeprocessen. Vi agerer mellemmand, og varetager kontakt til de andre faggrupper der er inde over dit byggeprojekt.

  Med en erfaren murer i Roskilde som din hovedentreprenør, styrer vi sikkert dit byggeprojekt i mål.

  Hvor meget koster en murermester i Roskilde?

  Det er selvfølgelig vigtigt for os at spille med 100% åbne kort, men i forhold til en murers pris på hans arbejde, er det umuligt at opstille en fast pris på forskellige opgaver. Den endelige pris på et projekt afhænger nemlig af et flertal faktorer, såsom hvilken slags arbejde der skal udføres, hvor stor en opgave det drejer sig om, valget af materialer osv. 

  Vi er dog helt klare over hvor vigtigt det er, at vide hvor meget ens projekt kommer til at koste før man binder sig til nogen aftale. Vi tilbyder derfor altid at udarbejde et helt gratis og 100% uforpligtende tilbud på dit projekt, så du har en idé om projektets pris før du beslutter dig. 

  Hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, skal du ikke gøre andet end at kontakte os på telefon 27 44 07 96, mail murermester@peterlucathomsen.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Fortæl os om din situation, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et stærkt tilbud fra dit lokale murerfirma i Roskilde!

  Din Garanti

  DANSK BYGGERI

  Erhvervs- og arbejdsgiver organisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

  BYG GARANTI

  Garantiordning der sikrer dig et veludført stykke arbejde.

  22 ÅRS ERFARING

  Med mere end 22 års erfaring i branchen, kan vi altid tilbyde dig en gennemprøvet løsning vi kan stå inde for.